Bedrag exclusief BTW: € 599,17

Artikel 1 van 1

GSM-LTE Signaal Tester (2G,3G,4G) Nieuwste versie!

€ 844,50 € 725,00 (inclusief btw)

Netwerken middels GSM/GPRS/3G/UMTS/4G/LTE Technologie is heden ten dagen niet meer weg te denken uit de industrie. "Machine-to-machine" ofwel "Internet of Things" communicatie is een zeer belangrijke industrie geworden waar deze technologie gebruikt wordt. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse applicaties die zijn of worden uitgerold met GSM/GPRS/3G/UMTS/4G/LTE communicatie, zoals smart-metering, vending machines, betaal-terminals, vuilniscontainers, track&tracing, alarmering, beveiliging, camera's, flitskasten,waterhoogtemeters etc.

Door de vele veranderingen in de mobiele communicatie zoals het bijkomen van nieuwe frequenties van de LTE banden worden zeer veel antennes anders gericht en opgesteld, hierdoor is de dekking op veel plaatsen veel veranderd, om op deze plaatsen uw antenne goed te richten en de juiste keuze voor netwerk te nemen kunt u gebruik maken van onze tester geschikt voor alle Europese frequentiebanden. Deze tester meet voor u het signaal van het 2G GSM netwerk, 3G UMTS (en alle bijkomende varianten zoals HSUPA, HSDPA etc) maar ook van het 4G LTE netwerk!

Met deze tester kunt u niet alleen de juiste keuze maken voor het netwerk (u test met de tester alle netwerken in 1 keer en kunt zo de beste keuze maken) maar de tester is ook uitermate geschikt voor het zoeken van de beste locatie voor het plaatsen van een antenne. Ook is de tester een zeer handig hulpmiddel om te kijken wat voor antenne de beste keus is voor u om aan te schaffen. In de normale test functie worden alle netwerken getest en getoond worden maar er is ook een monitor functie waarmee het signaal gemonitord kan worden om zo een ideale antenne plaatst te vinden.

Deze 4G tester is voorzien van opslagruimte, u kunt metingen opslaan in de tester en hier zelf een naam aan geven zodat u op een later tijdstip metingen nog eens op uw gemak kunt nakijken of kunt documenteren, Dit bestand kunt u later zelfs uit de unit downloaden in een CSV/Excel bestand voor makkelijke documentatie. (iedere meting krijgt een eigen file)

Deze nieuwste versie van onze meter is voorzien van een touchscreen zodat deze zeer makkelijk te bedienen is. Om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken zitten er op de unit 2 knoppen, 1 is de powerknop en de andere is een door u te programmeren sneltest knop. Deze knop kunt u zo programmeren dat hij een test start die u het meest gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alleen 4G netwerk meten, of juist alle netwerken. of maar 1 bepaalde operator.

De werking van de 2G,3G,4G-Signaal Tester is als volgt:

Eerst maakt u de keuze wat u wenst te gaan meten, wilt u 1 bepaald netwerk testen of wilt u juist weten welk netwerk het sterkst is van allemaal. Ook moet u een keuze maken wat u wenst te meten, enkel 2G, enkel 3G, enkel 4G of alles tegelijk

U kunt kiezen of u alle netwerken wilt testen, of u kunt kiezen per netwerk apart, dus enkel 2G of enkel 3G of enkel 4G.

Na 2-3 minuten de signalen af te zoeken toont de 2G/3G/4G-Signaal Tester een overzicht met de beste netwerken in de buurt, een pagina verder krijgt u een overzicht van de beste masten. (ook wel palen genoemd) op alle volgende pagina's vind u de gevonden netwerkmasten op volgorde van ontvangststerkte met de bijbehorende informatie over deze masten.

© 2010 - 2024 Beter GSM bereik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel