Algemene vragen over onze repeaters

Hoe weet ik voordat ik koop of een repeater voor mij werkt?

Ga hierheen om onze praktijktest uit te voeren om te zien of u uw mobiele signaal kunt verbeteren. 

Om de repeater goed te laten werken, moet hij een goed signaal kunnen ontvangen. Het signaal wordt versterkt en doorgegeven via de binnenantenne. De beste manier om te controleren of er voldoende signaal is, is door de signaalsterkte-indicator op uw telefoon te gebruiken. Houd de telefoon op de plaats waar u de buitenantenne wilt installeren. Controleer hoeveel signaalbalken je hebt. Er moeten minimaal 2 balken zijn zodat de repeater goed werkt. 

Als je in de eerste plaats niet genoeg signaalkracht hebt, probeer dan een andere locatie. Over het algemeen krijg je een beter signaal op een hoge plaats. 

De buitenantenne die bij de repeater-kit wordt geleverd, is een veel krachtigere antenne dan die in de mobiele telefoon. Als je buiten 3 signaalbaren op je telefoon hebt, ontvangt de buitenantenne een uitstekend signaal. De repeater versterkt dit en verzendt een schoon sterk signaal naar het interieur. 

Is de stralingsbelasting van de repeater gevaarlijk?

Er zijn de afgelopen 30 jaar niet veel testen gedaan en er is nog geen sluitend bewijs gevonden. 
Het volgende is erg belangrijk om op te noemen: 
een repeater van Stella Doradus vermindert de blootstelling aan straling van de telefoon met een factor van ongeveer 50. Gewoonlijk versterkte een telefoon zijn uitgangsvermogen om zijn signaal naar de nabijgelegen radiomast te krijgen. Als de repeater in het huis is geïnstalleerd, heeft deze slechts een beetje stroom nodig om het signaal naar de repeater te sturen. Aangezien het stralingsvermogen afneemt met het kwadraat van de afstand, is de repeaterstraling zelf 50 keer minder dan een mobiele telefoon!

Kan de buitenantenne naast de satellietschotel op een bestaande mast worden gemonteerd? En interfereren de twee antennes?

Onze buitenantennes worden geleverd met een mastbevestigingsbeugel van 50 mm. 
De twee antennes storen elkaar niet.

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd via de repeater worden aangesloten?

In principe is er geen beperking van de terminals. 
Er kan zelfs een oneindig aantal terminals zijn aangesloten via de repeater - op voorwaarde dat de mast waarover de repeater is verbonden met de mobiele netwerkoperator nog capaciteit over heeft.

Wat is het bereik van de binnenantennes?

Het bereik met volledige signaalsterkte ligt bij de antenne van het binnenpaneel met een oppervlakte van ca. 30 x 30 meter. De omnidirectionele antenne heeft een bereik binnen een straal van 17 meter. 
Deze informatie verwijst naar een open gebied. Ruimtelijke kenmerken, zoals muren, hoge meubels, enz., Kunnen het bereik verminderen.

antennes bereikbare

Wat te doen als de LED 8 knippert of constant rood brandt?

Dit geeft aan dat de buitenantenne een te sterk signaal ontvangt.

LED 8 brandt constant - LED's van signaalsterkte branden permanent - De repeater heeft het zendvermogen automatisch in de richting van de zendmasten naar zijn maximum verlaagd. Let op als de LED 8 niet naar knipperlicht overschakelt. ,

LED 8 knippert - Signaalsterkte LED's zijn uit - De repeater kan niet automatisch het zendvermogen via de software regelen, dwz de frequentie werd uitgeschakeld om de netwerkoperator te beschermen. Sluit een verzwakker aan op de ingang van de buitenantenne

Kan de buitenantenne onder het dak worden gemonteerd?

We raden aan om de buitenantenne alleen aan de buitenkant te bevestigen, omdat er een onvervalst signaal is. 
Maar je kunt het ook proberen als het onder het dak werkt, als dat niet het geval is.

 

© 2010 - 2024 Beter GSM bereik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel