Signaal Herhaal 3G KPN

Indien er problemen zijn met de KPN mobiele dekking in een pand, dan is de Signaal Herhaal 3G een oplossing. Het apparaat is geschikt voor het verbeteren van de mobiele dekking van ruimtes tot 200 vierkante meter indien deze wordt voorzien van een externe buitenantenne en een of meerdere binnen-antennes.
Wij kunnen dit bereik aanzienlijk vergroten, bel om de mogelijkheden te bespreken.
De Signaal Herhaal 3G pakt het mobiele (UMTS) 2100 signaal van buiten op en zet deze door naar binnen. Hierdoor wordt de ontvangst in binnenruimtes verbeterd wanneer het mobiele signaal zwak is of wordt geblokkeerd door bijvoorbeeld gecoate ramen , gebouwen of andere obstakels. Het apparaat is uitgerust met Auto Gain Control (automatische versterkingscontrole), een functie die het systeem beschermt tegen storingen (oscillatie). De Signaal Herhaal 3G kunnen klanten zelf eenvoudig installeren.

De Signaal Herhaal 3G is geschikt voor:
• gebruikers met een KPN, Telfort, Hi of KPN netwerk gerelateerd abonnement met een UMTS-2100 geschikt toestel (voor meer informatie over uw toestel raadpleeg de handleiding van uw toestel);
• het verbeteren van het UMTS 2100 MHz signaal in panden tot 6 verdiepingen met ruimtes van 100-200 m2;
• het versterken van het UMTS 2100 MHz signaal voor verbetering van inpandige bedekking.
 

Indien u deze repeater wilt gebruiken op uw vensterbank zonder gebruik te maken van een profesionele installatie, zal de ervaring van dit apparaat matig zijn!

Natuurlijk kunnen wij deze repeater deskundig installeren, zodat u wel een volledige mobiele dekking gerealiseerd krijgt voor uw woning of bedrijf!

© 2010 - 2024 Beter GSM bereik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel